GTM-MS8JNW6

TESTIMONIALS

See Why Our Clients Love Us. 

TOYO TIRES

“The best way to do it, is … to do it”

Door onze samenwerking (4 jaar) zie ik de mogelijkheid om houdingen die zakelijk niet productief waren en vaak onbewust in het bedrijf werden aangenomen te laten voor wat ze zijn en bewust een pad vrij te maken voor nieuwe en krachtige keuzemogelijkheden. Dit met een duidelijke stijging in de productiviteit als gevolg.

We bouwden een team van medewerkers die dingen voor elkaar krijgen en die weten dat productiviteit iets anders is dan activiteit. De shift van reageren naar creëren die Maurice ons aanbracht, geeft ons bedrijf een betere positie in onze markt.

We herschreven letterlijk de toekomst van Toyo Tires in de Benelux-markt. Managen is door het maken van duidelijke interne en externe afspraken (i.p.v. verwachtingen) en het sturen op commitments veel minder nodig. De omstandigheden van de markt kennen we graag én zijn geen excuses meer om beoogde resultaten te behalen.

Vanuit de juiste houding rendeert de aanpak van Maurice van Kerkoerle voor elk bedrijf of persoon."

Steven Laurijssen,

Managing Director

TOYO TIRES Benelux b.v.

Maak nu een vrijblijvende afspraak
Ontdek Hoe Een Directeur Méér Resultaat Behaald Uit Zijn Personeel
Ontdek Hoe Een Gedreven Vennoot Meer Resultaat Behaald Met Mede-Venoten Én Hun Personeel

ING Lochristi.

Ik heb het geluk en het voorrecht gehad Maurice iets meer dan 2 maanden geleden te leren kennen.

In het verleden heb ik reeds businesstrainingen gevolgd bij gerenommeerde experten maar geen enkele die het op een zo bijzonder manier brengt als Maurice.

Hij helpt en begeleidt je in wie je moet zijn en hoe je moet handelen in elke situatie.

Je leert door Maurice op een effectievere manier te luisteren, vragen te stellen en te reageren met veel meer resultaat dan voorheen.

Wil je ook meer weten over de doeltreffende inzichten van Maurice en wens je jouw bedrijf naar een next level te brengen, maak dan zeker eens een afspraak met Maurice.

Frederic van Bruyssel

Bestuurder ING Lochchristi

Ontdek Hoe Een Startende Architect In 2 Jaar Tijd Een Bedrijf Met 7 Medewerkers Creëerde!

AR-VO Architecten

Met Maurice werken is confronterend!

Hij laat je dingen zien van jezelf waar je totaal blind voor was. Hij laat je zien waar je, door het werk te doen, grote stappen voorwaarts kan nemen.

Op 2 jaar tijd is AR-VO architectuur, vorm & omgeving van een eenmanszaak tot een bedrijf met 7 professionals gegroeid. Het plafond is nu een vloer en zo werken we verder aan de toekomst en uitbouw op zakelijk en persoonlijk vlak.

Twee jaar geleden niet gedacht wat nu mogelijk is. En op dit moment zien we weer zoveel mogelijkheden en verruimen we dagdagelijks ons speelveld.

GAME ON!

Michèle Vochten

Owner AR-VO architecten

Merkator

GEO-ICT Company

Always moving forward!

In life you sometimes bump into people where you feel immediately that a spark ignited. In 2019 I first met Maurice and since then we work together closely.

Make you see and believe in your personal capabilities and dreams. Make many decisions and go for it. Never give up and realize that risk & reward go hand in hand.

Remove the "should" for the daily vocabulary and see endless possibilities. Never backwards, only forward. That is Maurice.h

Geert de Coensel

CEO Merkator NV

Ontdek Hoe Een Gedreven CEO Meer Resultaat Behaald Met Zijn Bedrijf Wereldwijd!

Van Boxel Tweewielers

Sinds eind 2019 ben ik samen met mijn vrouw met businesscoaching begonnen met Maurice.

Hij heeft ons uit onze vertrouwde omgeving gehaald en geconfronteerd met onze sterke, maar ook onze zwakke kanten. Hij liet ons ervaren en bewust worden dat we een reptielenbrein hebben en dat er ongelofelijk veel beslissingen voortkomen uit dit instinctieve stuk van onze hersenen. Vaak vergeten we wie we moeten zijn in belangrijke situaties en omstandigheden. Door ons hier heel bewust van te zijn gaan we steeds meer nadenken over wat we bereiken en wat we hiervoor moeten doen.

Het mooie van leiderschapstraject is dat we helemaal geen oplossingen van Maurice krijgen, maar dat we zelf alle antwoorden al in ons hebben. Ook de mensen die voor ons en met ons werken hebben dus ook vaak al de antwoorden die ze nodig hebben.

Door heel duidelijk te hebben wat je wil en waar je naar toe wil. Of zoals Maurice dat zelf zegt: punt B heel duidelijk hebben, kun je steeds sneller in een rechte lijn naar dit punt toe. Het is dan heel belangrijk dat je de juiste persoon bent om je doel te bereiken. Dit lijkt makkelijker dan je denkt, maar dit kost inzicht en tijd om te beseffen dat je een enorme invloed kan uitoefenen op hoe dat de dingen lopen. Natuurlijk gaat het niet altijd vanzelf. Er moet vaak een grote knop om. En dat zorgt wel eens voor negatieve hindernissen, maar als je weet waar je het voor doet, zijn deze goed te nemen.

Voor degene die aan zichzelf willen werken en het leven graag als een spannend avontuur zien is een kennismakingsgesprek met Maurice oprecht aan te bevelen! Maurice is een vertrouwenspersoon en ook een fijne kerel om mee te werken. Uiteraard heeft hij jullie punt B al snel kraakhelder en zal er alles aan doen om je de benodigde vaardigheden ook bij te brengen.

Jeroen Van Boxel

Ontdek Hoe Een Fietsspecialist Door Krachtigere Gesprekken Meer Uit Zijn Personeel Haalt!
Ontdek Hoe Een Fotograaf Van Een Amateur Naar Een Professional Groeide

Johan Gagelmans Photography

Door de businesscoaching van Maurice ben ik als fotograaf van het amateurniveau naar het top professionele niveau getransformeerd.

Ook op persoonlijk vlak heeft hij me al flink geholpen. Het vertrouwen in mezelf is sterk gegroeid, de onderhandelingen met potentiële cliënten gaat nu bijzonder goed, mijn omzet is meer dan verdubbeld en het heeft ook enorme impact gemaakt op de relatie met mijn vrouw en kinderen.

Wil je naar het volgende niveau met uw bedrijf? Contacteer Maurice! Ik ben hem alvast levenslang dankbaar!

Ontdek Hoe Een Dakwerker Meer Impact Kan Maken Op Zijn Business

Doron Oogjen

Roozenburg Dakwerken

Doordat Maurice mij de juiste vragen helpt stellen en mij helpt m’n focus op m’n doelen te houden lijken de moeilijke beslissingen ineens een stuk eenvoudiger. Door het nemen van actie, ook op de moeilijke beslissingen, krijg ik zelfvertrouwen en voel ik me krachtig wat mij geweldige resultaten oplevert op alle vlakken.
Mijn doelen krijgen een plan. Ook in mijn business zijn er werkelijk enorme sprongen naar groei gemaakt door het creëren van de juiste mindset en het koppelen van actie. Ik ben gestopt met het uitstellen van beslissingen en hierdoor heb ik impact gemaakt op mijn bedrijfsresultaat, mijn gezin en mijn gezondheid!
‘Het is een voorrecht om met jou te werken’ is iets wat Maurice regelmatig tegen mij zegt. Maar ik kan jou, beste lezer van mijn uitvoerig betoog, in alle oprechtheid zeggen dat het voorrecht aan mij is.

Maurice bewijst in alle opzichten dat zijn commitment op mijn resultaat niet enkel een mooie slogan, maar de manifestatie van zijn persoonlijkheid is. Hij is een coach die mij nooit ‘fout’ maakt wanneer ik een slechte dag of week heb gehad, of een soort van terugval heb ervaren. Door steeds positief en aangenaam te blijven gaat het afschudden van de zwakkere momentjes probleemloos en pak ik snel weer de draad op.

Dit
Leiderschapstraject is voor mij tot zover aangenaam en vol resultaat, het is mijn beste beslissing geweest in jaren. Mijn vrienden, collega’s en kennissen moeten allemaal weten: als je vast loopt in het leven en een helpende hand kunt gebruiken:neem een Businesscoach. En bij voorkeur iemand zoals Maurice. Maar alleen als je bereid bent te doen wat nodig is.

Als jij, beste lezer, een persoon bent die kan doen wat nodig is en echt los wilt komen uit de dagelijkse sleur en je leven echt op de rails wilt krijgen beveel ik mijn coach met veel overtuiging aan. Hij zorgt ervoor dat vaste patronen verdwijnen en een nieuwe toekomst tot werkelijkheid gesproken wordt
!

NEON

Vastgoed

Joris Kerschot

“Mijn ervaring met Businesscoach Maurice en zijn Leiderschapsprogramma."

"Als jonge ondernemer met een groeiend bedrijf dreig je door de enorme workload soms het doel voor ogen te verliezen en zie je door de bomen het bos niet meer. Maurice gaat met een kettingzaag door dat bos zodat het doel steeds voor ogen blijft en je in rechte lijn gefocust op je doel af gaat!.

Lees Hoe Een Vastgoedondernemer Snel Groei Creëerde

Tom De Vries

Apart Real Estate

Ik heb Maurice 5 jaar geleden ondertussen al leren kennen. Toen ik hem voor de eerste keer sprak is mijn wereld veranderd.

Mijn eerste traject dat ik met Maurice aanging was sporten: dit om mijn lichaam terug in balans te krijgen. Maar daar bleef het niet bij door veel met hem tijdens het sporten te praten ben ik met Maurice een tweede traject gestart als één op één coaching om ook in het werkleven te groeien.

Vanuit mijn functie toen als zelfstandige projectleider bij klasse 8 aannemers is het snel gegaan. Dit niet zonder slag of stoot. Steeds die nieuwe oncomfortabele beslissingen moeten nemen om vooruit te blijven gaan waren steeds grote drempels en met ondersteuning van Maurice wel steeds deze stappen blijven zetten.

Vanuit de zelfstandige projectleider ben ik met Maurice doorgegroeid naar een projectontwikkelaar met enkele projecten van 6, 10 en 12 appartementen wat ik daarvoor nog kleinschaliger deed maar dan tussendoor.

Nu 5 jaar later zijn wij uitgegroeid naar een projectontwikkelaar die er staat en met momenteel een 350 appartementen in portefeuille. Ik was en ben Maurice daarom nog steeds dankbaar dat hij mij hierin heeft geholpen en ook op een gezonde manier heeft gepusht.


Ontdek Hoe Een Projectontwikkelaar De Lat Hoger Legt

Bart Vandyck

Capri-Technology

De Businesscoaching bij Inner Strength hebben me geholpen duidelijke doelstellingen te bepalen. Van daaruit heb ik helder gekregen wat mijn noodzakelijk vereiste actie's zijn.

Ik heb geleerd om hierop te blijven focussen en doorzettingsvermogen te creëren om door te gaan tot ik mijn doelen verwezenlijkt hebt.

De mentale training van Maurice zorgt ervoor dat ik steeds een spiegel voor me heb waardoor ik van mijn gedrag bewust ben.

Sinds ik de coaching gestart ben heb ik duidelijke commitments gemaakt op mijn vennootschappen. Het steeds kunnen terugvallen op een coach die steeds beschikbaar is om e.e.a. door te nemen is van onschatbare waarde!

Door duidelijke distincties te kunnen maken ben ik in staat om 'uit mijn hoofd' te komen en zaken niet langer te overdenken maar actie te ondernemen. Het gevolg hiervan is dat ik meer rust ervaar en dat ik gewapend ben tegen de dagelijkse stress!

Ontdek hoe een IT specialist zijn lat hoger legt.
Ontdek de impact van Businesscoaching op een Houtskelet bedrijf

Jef Verheyen

Econstruct Houtskeletbouw

Toen ik startte met de Businesscoaching bij Inner Strength was het een grote uitdaging om mijn snelgroeiende bedrijf goed in de hand te houden. Door de steeds maar groeiende verantwoordelijkheid merkte ik dat de communicatie met mijn klanten en medewerkers extra aandacht nodig had. Dit kostte voor tijdsverlies en zorgde vaak voor stressvolle momenten.


Het leiderschapstraject heeft er mede voor gezorgd dat ik in 12 maanden in staat was om een verdubbeling te creëren van bevestigde projecten in een veel kortere tijdspanne dan voorheen. Dit had hetzelfde effect op onze omzet!

Daarnaast heb ik zonder problemen 2 nieuwe medewerkers in ons topteam weten te integreren.  

Door duidelijkere afspraken te maken verliep het communiceren met mijn cliënten en het personeel heel vlot. Ik was in staat om op een rustige en duidelijke manier tot de meest werkbare oplossing te komen. Dit creëerde een zekere rust door heel de organisatie.

We hebben hard gewerkt om een goede balans te vinden tussen werk en privé. Dit resulteerde erin dat we ondanks onze drukke agenda’s elk weekend een ontspanningsmoment hebben. 


In het bedrijf werken we continu verder om iedere werknemer zelf persoonlijke groei te laten creëren. We hebben een goed georganiseerd systeem gecreëerd waar iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden opneemt zoals afgesproken is.


We hebben ondertussen grote stappen voorwaarts gezet door een nieuw bedrijfspand te kopen en hebben ook investeringen gedaan in ons machinepark om nog effectiever en efficiënter op iedere bouwwerf onze klanten van dienst te zijn.


Inner Strength is een meerwaarde voor ondernemers. Er worden waardevolle inzichten helder gemaakt en je krijgt tools mee zodat je in staat bent om steeds verder te kijken en te groeien, zowel op je persoonlijke als zakelijke leven.

Ontdek Hoe Een Gedreven Ondernemer In Greenhouse Solutions De Lat Hoger Legt!

Ruud Van Aperen

MJ Tech

Met Maurice werken geeft een duidelijke kijk op de manier waarop je functioneert in je bedrijf. Door inzicht te creëren in hoe je communiceert, hoe afspraken worden maakt en hoe mensen hierin bewegen ben ik in staat om sneller op mijn punt B te komen. Maurice stelt me in staat te focussen op zaken die er écht toe doen. Hierdoor gaat de productiviteit omhoog en maken wij realiteit van onze doelstellingen!

Ontdek Hoe Een Marketeer Leiderschap Inzet Voor Zijn Bedrijf én Cliënten

Stig Vermeiren

STIGO DIGITAL AGENCY

Maurice is een absolute aanbeveling voor elke ondernemer met ambitie. Zijn mentorship heeft gezorgd voor grote stappen in onze organisatie. Grotere opdrachten, meer personeel, een nieuw kantoor en nog zoveel meer. Ook onze cliënten genieten hiervan omdat we nu meer doen in minder tijd, meer mogelijkheden benutten en vooral, meer resultaat verwezenlijken. Zo hebben we met onze marketingcampagnes bijvoorbeeld iemand maal 10 laten gaan op 2 jaar tijd. Op naar nog veel meer in onze nieuwe samenwerking dit jaar. Dank je wel Maurice & ... we're just getting started!

ONTVANG WEKELIJKS WAARDEVOLLE LEADERSHIP TOOLS.

Wekelijks voorzien wij ons netwerk van waardevolle Leadership tools die je direct in jouw organisatie kunt implementeren met meetbaar resultaat als direct gevolg!