User-agent: bingbot Allow: / GTM-MS8JNW6

TESTIMONIALS

See Why Our Clients Love Us. 

Steven Laurijssen

General Director

TOYO TIRES

Sector: Banden industrie

Locatie: Oud-Gastel, Nederland

“The best way to do it, is … to do it”

Door onze samenwerking (4 jaar) zie ik de mogelijkheid om houdingen die zakelijk niet productief waren en vaak onbewust in het bedrijf werden aangenomen te laten voor wat ze zijn en bewust een pad vrij te maken voor nieuwe en krachtige keuzemogelijkheden. Dit met een duidelijke stijging in de productiviteit als gevolg.

We bouwden een team van medewerkers die dingen voor elkaar krijgen en die weten dat productiviteit iets anders is dan activiteit. De shift van reageren naar creëren die Maurice ons aanbracht, geeft ons bedrijf een betere positie in onze markt.

We herschreven letterlijk de toekomst van Toyo Tires in de Benelux-markt. Timemanagen is door het maken van duidelijke interne en externe afspraken (i.p.v. verwachtingen) en het sturen op commitments veel minder nodig. De omstandigheden van de markt kennen we graag én zijn geen excuses meer om beoogde resultaten te behalen.

Vanuit de juiste houding rendeert de aanpak op bedrijfsstrategie en timemanagement van Maurice van Kerkoerle voor elk bedrijf of persoon."

Maak nu een vrijblijvende afspraak
Ontdek Hoe Een Directeur Méér Resultaat Behaald Uit Zijn Personeel
Ontdek Hoe Een Gedreven Vennoot Meer Resultaat Behaald Met Mede-Venoten Én Hun Personeel

Frederic van Bruyssel

Bestuurder

ING Lochristi.

Sector: Financiële sector

Locatie: Lochristi, Moerbeke, Wachtebeke, België

Ik heb het geluk en het voorrecht gehad Maurice iets meer dan 2 maanden geleden te leren kennen.

In het verleden heb ik reeds businesstrainingen gevolgd bij gerenommeerde experten maar geen enkele die het op een zo bijzonder manier brengt als Maurice.

Hij helpt en begeleidt je in wie je moet zijn en hoe je moet handelen in elke situatie.

Je leert door Maurice op een effectievere manier te luisteren, vragen te stellen en te reageren met veel meer resultaat dan voorheen.

Wil je ook meer weten over de doeltreffende inzichten van Maurice en wens je jouw bedrijf naar een next level te brengen, maak dan zeker eens een afspraak met Maurice.


Ontdek Hoe Een Startende Architect In 2 Jaar Tijd Een Bedrijf Met 7 Medewerkers Creëerde!

Michèle Vochten

Zaakvoerder

AR-VO Architecten

Sector: Architect

Locatie: Brecht

Met Maurice werken is confronterend!

Hij laat je dingen zien van jezelf waar je totaal blind voor was. Hij laat je zien waar je, door het werk te doen, grote stappen voorwaarts kan nemen.

Op 2 jaar tijd is AR-VO architectuur, vorm & omgeving van een eenmanszaak tot een bedrijf met 7 professionals gegroeid. Het plafond is nu een vloer en zo werken we verder aan de toekomst en uitbouw op zakelijk en persoonlijk vlak.

Twee jaar geleden niet gedacht wat nu mogelijk is. En op dit moment zien we weer zoveel mogelijkheden en verruimen we dagdagelijks ons speelveld.

GAME ON!

Geert De Coensel

CEO - Bestuurder

Merkator NV

Sector: GEO-ICT Company

Locatie: Zellik, België - Groningen, Nederland

Always moving forward!

In life you sometimes bump into people where you feel immediately that a spark ignited. In 2019 I first met Maurice and since then we work together closely.

Make you see and believe in your personal capabilities and dreams. Make many decisions and go for it. Never give up and realize that risk & reward go hand in hand.

Remove the "should" for the daily vocabulary and see endless possibilities. Never backwards, only forward. That is Maurice.h


Ontdek Hoe Een Gedreven CEO Meer Resultaat Behaald Met Zijn Bedrijf Wereldwijd!

Jeroen van Boxel

Eigenaar

Van Boxel Tweewielers

Sector: Detailhandel, fietsenwinkel

Locatie: Galder, Nederland

Sinds eind 2019 ben ik samen met mijn vrouw met businesscoaching begonnen met Maurice.

Hij heeft ons uit onze vertrouwde omgeving gehaald en geconfronteerd met onze sterke, maar ook onze zwakke kanten. Hij liet ons ervaren en bewust worden dat we een reptielenbrein hebben en dat er ongelofelijk veel beslissingen voortkomen uit dit instinctieve stuk van onze hersenen. Vaak vergeten we wie we moeten zijn in belangrijke situaties en omstandigheden. Door ons hier heel bewust van te zijn gaan we steeds meer nadenken over wat we bereiken en wat we hiervoor moeten doen. Dit heeft direct impact gemaakt op mijn leiderschap én timemanagement binnen ons bedrijf.

Het mooie van leiderschapstraject is dat we helemaal geen oplossingen van Maurice krijgen, maar dat we zelf alle antwoorden al in ons hebben. Ook de mensen die voor ons en met ons werken hebben dus ook vaak al de antwoorden die ze nodig hebben.

Door heel duidelijk te hebben wat je wil en waar je naar toe wil. Of zoals Maurice dat zelf zegt: punt B heel duidelijk hebben, kun je steeds sneller in een rechte lijn naar dit punt toe. Het is dan heel belangrijk dat je de juiste persoon bent om je doel te bereiken. Dit lijkt makkelijker dan je denkt, maar dit kost inzicht en tijd om te beseffen dat je een enorme invloed kan uitoefenen op hoe dat de dingen lopen. Natuurlijk gaat het niet altijd vanzelf. Er moet vaak een grote knop om. En dat zorgt wel eens voor negatieve hindernissen, maar als je weet waar je het voor doet, zijn deze goed te nemen.

Voor degene die aan zichzelf willen werken en het leven graag als een spannend avontuur zien is een kennismakingsgesprek met Maurice oprecht aan te bevelen! Maurice is een vertrouwenspersoon en ook een fijne kerel om mee te werken. Uiteraard heeft hij jullie punt B al snel kraakhelder en zal er alles aan doen om je de benodigde vaardigheden ook bij te brengen.

Jeroen Van Boxel

Ontdek Hoe Een Fietsspecialist Door Krachtigere Gesprekken Meer Uit Zijn Personeel Haalt!
Ontdek Hoe Een Fotograaf Van Een Amateur Naar Een Professional Groeide

Johan Gagelmans

Zaakvoerder

Johan Gagelmans Photography

Sector: Fotografie

Locatie: Hoogstraten, België

Door de businesscoaching van Maurice ben ik als fotograaf van het amateurniveau naar het top professionele niveau getransformeerd. Door een duidelijke bedrijfsstrategie te creëren krijg ik nu meer gedaan.

Ook op persoonlijk vlak heeft hij me al flink geholpen. Het vertrouwen in mezelf is sterk gegroeid, de onderhandelingen met potentiële cliënten gaat nu bijzonder goed, mijn omzet is meer dan verdubbeld en het heeft ook enorme impact gemaakt op de relatie met mijn vrouw en kinderen.

Wil je naar het volgende niveau met uw bedrijf? Contacteer Maurice! Ik ben hem alvast levenslang dankbaar!

Ontdek Hoe Een Dakwerker Meer Impact Kan Maken Op Zijn Business

Doron Oogjen

Zaakvoerder

Roozenburg Dakwerken

Sector: Dakwerken

Locatie: Rijkevorsel, België

Doordat Maurice mij de juiste vragen helpt stellen en mij helpt m’n focus op m’n doelen te houden lijken de moeilijke beslissingen ineens een stuk eenvoudiger. Door het nemen van actie, ook op de moeilijke beslissingen, krijg ik zelfvertrouwen en voel ik me krachtig wat mij geweldige resultaten oplevert op alle vlakken.
Mijn doelen krijgen een plan. door een duidelijke bedrijfsstrategie zijn er ook in mijn business werkelijk enorme sprongen naar groei gemaakt door het creëren van de juiste mindset en het koppelen van actie. Ik ben gestopt met het uitstellen van beslissingen en hierdoor heb ik impact gemaakt op mijn bedrijfsresultaat, mijn gezin en mijn gezondheid!
‘Het is een voorrecht om met jou te werken’ is iets wat Maurice regelmatig tegen mij zegt. Maar ik kan jou, beste lezer van mijn uitvoerig betoog, in alle oprechtheid zeggen dat het voorrecht aan mij is.

Maurice bewijst in alle opzichten dat zijn commitment op mijn resultaat niet enkel een mooie slogan, maar de manifestatie van zijn persoonlijkheid is. Hij is een coach die mij nooit ‘fout’ maakt wanneer ik een slechte dag of week heb gehad, of een soort van terugval heb ervaren. Door steeds positief en aangenaam te blijven gaat het afschudden van de zwakkere momentjes probleemloos en pak ik snel weer de draad op.

Dit
Leiderschapstraject is voor mij tot zover aangenaam en vol resultaat, het is mijn beste beslissing geweest in jaren. Mijn vrienden, collega’s en kennissen moeten allemaal weten: als je vast loopt in het leven en een helpende hand kunt gebruiken:neem een Businesscoach. En bij voorkeur iemand zoals Maurice. Maar alleen als je bereid bent te doen wat nodig is.

Als jij, beste lezer, een persoon bent die kan doen wat nodig is en echt los wilt komen uit de dagelijkse sleur en je leven echt op de rails wilt krijgen beveel ik mijn coach met veel overtuiging aan. Hij zorgt ervoor dat vaste patronen verdwijnen en een nieuwe toekomst tot werkelijkheid gesproken wordt
!

Joris Kerschot

Zaakvoerder

NEONVastgoed

Sector: Makelaardij

Locatie: Brasschaat, Ekeren, Kapellen, België

“Mijn ervaring met Businesscoach Maurice en zijn Leiderschapsprogramma."

"Als jonge ondernemer met een groeiend bedrijf dreig je door de enorme workload soms het doel voor ogen te verliezen en zie je door de bomen het bos niet meer. Maurice gaat met een kettingzaag door dat bos zodat het doel steeds voor ogen blijft en je in rechte lijn gefocust op je doel af gaat!.

Lees Hoe Een Vastgoedondernemer Snel Groei Creëerde

Tom De Vries

Mede-eigenaar

Apart Real Estate

Sector: Projectontwikkeling

Locatie: Rumst, België

Ik heb Maurice 5 jaar geleden ondertussen al leren kennen. Toen ik hem voor de eerste keer sprak is mijn wereld veranderd.

Mijn eerste traject dat ik met Maurice aanging was sporten: dit om mijn lichaam terug in balans te krijgen. Maar daar bleef het niet bij door veel met hem tijdens het sporten te praten ben ik met Maurice een tweede traject gestart als één op één businesscoaching om ook in het werkleven te groeien.

Vanuit mijn functie toen als zelfstandige projectleider bij klasse 8 aannemers is het snel gegaan. Dit niet zonder slag of stoot. Steeds die nieuwe oncomfortabele beslissingen moeten nemen om vooruit te blijven gaan waren steeds grote drempels en met ondersteuning van Maurice wel steeds deze stappen blijven zetten.

Vanuit de zelfstandige projectleider ben ik met Maurice doorgegroeid naar een projectontwikkelaar met enkele projecten van 6, 10 en 12 appartementen wat ik daarvoor nog kleinschaliger deed maar dan tussendoor.

Nu 5 jaar later zijn wij uitgegroeid naar een projectontwikkelaar die er staat en met momenteel een 600 appartementen in portefeuille. Ik was en ben Maurice daarom nog steeds dankbaar dat hij mij hierin heeft geholpen en ook op een gezonde manier heeft gepusht.


Ontdek Hoe Een Projectontwikkelaar De Lat Hoger Legt

Bart Vandyck

Eigenaar

Capri-Technology

Sector: IT consultancy

Locatie: Hoogstraten, België

De Businesscoaching bij Inner Strength hebben me geholpen duidelijke doelstellingen te bepalen. Van daaruit heb ik helder gekregen wat mijn noodzakelijk vereiste actie's zijn.

Ik heb geleerd om hierop te blijven focussen en doorzettingsvermogen te creëren om door te gaan tot ik mijn doelen verwezenlijkt hebt.

De mentale training van Maurice zorgt ervoor dat ik steeds een spiegel voor me heb waardoor ik van mijn gedrag bewust ben.

Sinds ik de coaching gestart ben heb ik duidelijke commitments gemaakt op mijn vennootschappen. Het steeds kunnen terugvallen op een coach die steeds beschikbaar is om e.e.a. door te nemen is van onschatbare waarde!

Door duidelijke distincties te kunnen maken ben ik in staat om 'uit mijn hoofd' te komen en zaken niet langer te overdenken maar actie te ondernemen. Het gevolg hiervan is dat ik meer rust ervaar en dat ik gewapend ben tegen de dagelijkse stress!

Ontdek hoe een IT specialist zijn lat hoger legt.
Ontdek de impact van Businesscoaching op een Houtskelet bedrijf

Jef Verheyen

Zaakvoerder

Econstruct Houtskeletbouw

Sector: Houtskeletbouw

Locatie: Beerse

“Toen ik startte met de Businesscoaching bij Inner Strength was het een grote uitdaging om mijn snelgroeiende bedrijf goed in de hand te houden. Door de steeds maar groeiende verantwoordelijkheid merkte ik dat de communicatie met mijn klanten en medewerkers extra aandacht nodig had. Dit kostte voor tijdsverlies en zorgde vaak voor stressvolle momenten.


Het leiderschapstraject heeft er mede voor gezorgd dat ik in 12 maanden in staat was om een verdubbeling te creëren van bevestigde projecten in een veel kortere tijdspanne dan voorheen. Dit had hetzelfde effect op onze omzet!

Daarnaast heb ik zonder problemen 2 nieuwe medewerkers in ons topteam weten te integreren.  

Door duidelijkere afspraken te maken verliep het communiceren met mijn cliënten en het personeel heel vlot. Ik was in staat om op een rustige en duidelijke manier tot de meest werkbare oplossing te komen. Dit creëerde een zekere rust door heel de organisatie.

We hebben hard gewerkt om een goede balans te vinden tussen werk en privé. Dit resulteerde erin dat we ondanks onze drukke agenda’s elk weekend een ontspanningsmoment hebben. 


In het bedrijf werken we continu verder om iedere werknemer zelf persoonlijke groei te laten creëren. We hebben een goed georganiseerd systeem gecreëerd waar iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden opneemt zoals afgesproken is.


We hebben ondertussen grote stappen voorwaarts gezet door een nieuw bedrijfspand te kopen en hebben ook investeringen gedaan in ons machinepark om nog effectiever en efficiënter op iedere bouwwerf onze klanten van dienst te zijn.


Inner Strength is een meerwaarde voor ondernemers. Er worden waardevolle inzichten helder gemaakt en je krijgt tools mee zodat je in staat bent om steeds verder te kijken en te groeien, zowel op je persoonlijke als zakelijke leven.

Ontdek Hoe Een Gedreven Ondernemer In Greenhouse Solutions De Lat Hoger Legt!

Ruud Van Aperen

CEO - eigenaar

MJ Tech

Sector: Hogedruk verneveling

Locatie: Etten-Leur, Nederland

Met Maurice werken geeft een duidelijke kijk op de manier waarop je functioneert in je bedrijf. Door inzicht te creëren in hoe je communiceert, hoe afspraken worden gemaakt en hoe mensen hierin bewegen ben ik in staat om sneller op mijn punt B te komen. Maurice stelt me in staat te focussen op zaken die er écht toe doen. Hierdoor gaat de productiviteit omhoog en maken wij realiteit van onze doelstellingen!

Ontdek Hoe Een Marketeer Leiderschap Inzet Voor Zijn Bedrijf én Cliënten

Stig Vermeiren

Zaakvoerder

STIGO DIGITAL AGENCY

Sector: Digitale Marketing

Locatie: Antwerpen, België

Maurice is een absolute aanbeveling voor elke ondernemer met ambitie. Zijn mentorship en coaching heeft gezorgd voor grote stappen in onze organisatie. Grotere opdrachten, meer personeel, een nieuw kantoor en nog zoveel meer. Ook onze cliënten genieten hiervan omdat we nu meer doen in minder tijd, meer mogelijkheden benutten en vooral, meer resultaat verwezenlijken. Zo hebben we met onze marketingcampagnes bijvoorbeeld iemand maal 10 laten gaan op 2 jaar tijd. Op naar nog veel meer in onze nieuwe samenwerking dit jaar. Dank je wel Maurice & ... we're just getting started!

Annelies Michielsen

Zaakvoerder

ELMI aardbeien

Sector: Agrarische sector

Locatie: Meerle, België

Zo’n vier jaar geleden kwam ik in contact met inner Strength toen nog gelegen te Hoogstraten.

Dit kwam op een punt in mijn leven dat ik even het bos door de bomen niet meer zag.

We hebben een groot tuinbouwbedrijf in aardbeien, met 150 man personeel, met daarnaast nog een groot gezin bestaande uit 4 opgroeiende kinderen. Wat dus heel veel vergt, structuur, planningen, organisatie, creatief denken, maar vooral de kern blijven zien en je doelen kunnen nastreven.

Maurice, onze Businesscoach, bood me de mogelijkheid om een traject te volgen, hier direct een beslissing in te maken en door te pakken naar een hoger level. Zijn aanpak en uitleg inspireerde me zodanig dat ik besloot te starten met dit business coachingstraject.

Hier gingen we aan de slag met telefonische contactmomenten waar gesproken werd over de moeilijkheden op dat moment.  Er werd geluisterd en gedachtes gewisseld.  Ook kwamen er To do’s, er moest gewerkt worden.  We maakten snel impact op ons timemanagement. En zo kwamen al snel meer inzichten over hoe van punt A naar punt B komen op een zo efficiënt mogelijke manier. Oftewel, we hadden een duidelijke bedrijfsstrategie.

We werkten samen en ook mijn man geraakte geïnspireerd en we gingen samen verder in dit traject in voor een jaar.

Naast de live-dagen hadden we individueel wekelijks nog een call met Maurice zodat we goed in beweging bleven en dus non stop on track werden gehouden.

Ons bedrijf is sindsdien fel geëvolueerd en gegroeid.  Beslissingen werden op een veel effectievere manier genomen.  We werden echte ondernemers die nu goed beseffen dat on track blijven heel belangrijk is.  Focus, focus houden en kritisch kijken naar wat er echt toe doet en vooral in actie blijven. Daarnaast ervaren we als gezin veel meer rust.

Aangezien we het traject afgewerkt hebben en zelfstandig door blijven gaan met wat we geleerd hebben blijft Maurice ons af en toe eens contacteren om te horen hoe het gaat en hoe we het doen en wat we hierbij voelen ook.

Onlangs sprong hij even binnen en dat was fijn, het gevoel dat hij mee leeft en beleeft, hier ook zijn kracht uitput om dit verder over te brengen aan mensen die het nodig hebben. 

Ook al ben je er even uit, dit heb je mee voor je leven, je leert zodanig dingen te integreren in je werkwijze, je doen, je leven wat het echt tot een meerwaarde brengt!

Wij weten uit ervaring dat veel mensen, bedrijven en organisaties met dit leiderschapstraject hogere niveaus kunnen bereiken.

Ontdek hoe een Account Director meer snelheid creëert in zijn gehele team!

Robert van Aalst

Senior Account Director

Verint Netherlands BV

Sector: Software bedrijf

Locatie: Amsterdam, Nederland

With his own unique uncomplicated approach Maurice is able to help you to increase your health level, business and personal life to a higher level by working on a high performance athletes mentality. I feel privileged to have him as my personal businesscoach.

Ontdek met welke snelheid een gedreven architect meer gedaan krijgt in minder tijd

Tom van Frausem

Zaakvoerder

Createctuur

Sector: Architectuur

Locatie: Kruibeke, België

Vanaf mijn 1ste gesprek met Maurice, is mijn wereld helemaal veranderd!

Hetgeen ik dankzij de businesscoaching van Maurice alsmaar helderder zie, is: - hoe ik mijn intern stemmetje, dat me tot voor kort deed piekeren, uitstellen, ter plaatse trappelen, nu niet meer de bovenhand laat nemen. - hoe ik mijn dromen moet omzetten in concrete doelstellingen, beslissingen én acties om in 1 rechte lijn tot resultaten te komen. - hoe ik kan communiceren om tot krachtige afspraken te komen met prospects, klanten, aannemers en medewerkers, daarbij niet meer uitgaand van verwachtingen, of afhangend van externe omstandigheden, maar mijn eigen wereld creërend om te komen tot wat ik daadwerkelijk vooropstel.

Met Maurice werken is een absolute aanbeveling voor elke toegewijde ondernemer, want hij laat het bos weer door de bomen zien, doet focussen op zaken die er écht toe doen, met tijdswinst, een hogere productiviteit, en een hogere omzet als gevolg. Zijn input straalt niet alleen af op mij, maar ook op mijn zakelijke én privé-omgeving!

Geen vluchtige peptalks bij Maurice, maar krachtige tools die mij en mijn zaak CREATEctuur naar the next level tillen. Dankjewel Maurice, een voorrecht om met jou samen te werken! Ik kijk uit naar ons verder traject...

ONTVANG WEKELIJKS WAARDEVOLLE LEADERSHIP TOOLS.

Wekelijks voorzien wij ons netwerk van waardevolle Leadership tools die je direct in jouw organisatie kunt implementeren met meetbaar resultaat als direct gevolg!