Start to Boks

Maak met Boksen impact op je kracht, snelheid én uithoudingsvermogen!

Wie graag op een toegankelijke manier wil kennismaken met het thaiboksen moet bij de start-to-boks zijn. Alle technieken uit deze traditionele vechtsport kan je op eigen tempo aanleren. Boksen, lage trappen, hoge trappen, achterwaartse trappen, kniestoten, elleboogstoten, je zal snel merken dat ook jij dit allemaal kan leren.  Je leert jezelf verdedigen en bouwt ondertussen kracht en conditie op, kortom het is de ideale workout waarbij je je complete lichaam en geest traint.

Weg met de werkstress en weg uit de dagelijkse sleur

Iedere training brengt je uit jouw comfortzone en is er op gericht om iedereen, op welk niveau je ook start, naar een volgend level te tillen. Boksen is de perfecte manier om je helemaal te resetten na een drukke werkdag. Na de training ben  je weer volledig gefocust op de dingen die belangrijk zijn in je werk en huishouden. Dus weg met de dagdagelijkse werkstress en ‘start to boks’.

Onze ELITE coaches behoren tot de top binnen vechtsport!

Onze ELITE trainers behoren tot de top van coaches op het gebied van vechtsport en ons verzoek aan jou is om vrijblijvend een bokstraining te ervaren. Op die manier ga je ervaren dat de workout voor iedereen toegankelijk is en dat je direct grenzen verlegt en in no-time fitter en gezonder wordt. Stap nu in de boksring en ervaar zelf de kracht van boksen.

Vul hieronder je gegevens in en”Let’s Rumble

Boks rooster:

Etten-Leur: iedere donderdag 19:00 – 20:00 uur

Hoogstraten: iedere zaterdag 09:00 – 10:00 uur

Kom in actie!