User-agent: bingbot Allow: / GTM-MS8JNW6
Ontdek Nu Hoe Ondernemers Efficenter én Effectiever Kunnen Zijn

ACTIES NAAR SUCCES!

Om succes te creëren zul je altijd de noodzakelijk vereiste acties moeten doen tot het resultaat een feit is! Om überhaupt in gesprek te komen met iemand zoals ik zul je bereid moeten zijn om onderstaande stappen te nemen. Enkel dan kan ik tot de kern komen van wat echt belangrijk is voor jou in je bedrijf. Dus doe wat nodig is én we komen in gesprek.

Absoluut een voorrecht om je te spreken!

Maurice Van Kerkoerle

High-End Result Catalyst

01

Reply

Geef hieronder jouw gegevens in met het verzoek tot een gesprek.

02

Personal Call

Binnen 24 uur nemen we telefonisch contact met je op om te horen wat de huidige context is van jouw persoonlijke én zakelijke leven. Indien er genoeg draagvlak is creëren we een afspraak voor een persoonlijk gesprek!

03

Jouw punt A in kaart brengen.

Je ontvangt per post documentatie ter voorbereiding op ons gesprek. Hiermee kun je helder krijgen waar je vandaag staat met je business, jouw punt A. Vervolgens ga je formuleren wat je uitdagingen zijn, wat je zou willen starten of stoppen én wat de dingen zijn waar je vanaf wilt.

04

Persoonlijk gesprek

We staan stil bij hoe je überhaupt terecht bent gekomen in de huidige situatie. Vervolgens zal ik tot de bron komen waarom jouw problemen zijn ontstaan én hoe je hier vanaf komt. Vervolgens gaan we kijken naar hoe jouw ideale wereld er uit moet komen te zien, jouw punt B.

Pas dan gaan we kijken of je daadwerkelijk bereid bent om bewust alles naar het volgende level te tillen. Vanuit het maken van een absoluut commitment op de uitkomst bekijken we of je als client in aanmerking komt!

Want vergeet niet, it's a two-way deal, 100% van jou én 100% procent van mij!

05

KICKING ASS!

Vanuit het commitment gaan we minstens 12 maanden aan de slag! We starten met een live-dag die je direct onderdompelt in de methodiek die al onze cliënten met succes weten toe te passen. Vervolgens spreken we elkaar wekelijks maximaal 1 uur. Halverwege het jaar volgt je 2e live-dag die er voor zorgt dat je de geleerde distincties sneller herkent en in de praktijk kunt overdragen op jouw team, cliënten en leveranciers.

GAME ON!