Fit In Business

Fit In Business

In mijn werk als ELITE Personal Trainer focus ik me op ondernemers, CEO’s en succesvolle mensen in het zakenleven, die weinig tijd hebben maar wel een goede gezondheid willen creëren. In de afgelopen 15 jaar dat ik Personal Training geef zijn er een aantal fundamentele zaken die ondernemers afhouden van het bereiken van dat wat echt belangrijk is.

Veel ondernemers krijgen het niet voor elkaar om naast hun business genoeg tijd vrij te maken voor hun persoonlijke leven. Door het bedrijf steeds op de eerste plaats te zetten hebben ze moeite, of lijkt het onmogelijk, om tijd te maken voor hun partner en de kinderen, gezondheid en beweging. Uiteindelijk leid dit in vaak tot spanningen thuis, overgewicht en een slechte nachtrust! Vraag een persoonlijk gesprek aan als jij jezelf hierin herkent.

In ons succesvolle Fit in Business programma transformeren toegewijde ondernemers van een ondernemer die het altijd druk, druk, druk heeft naar een ondernemer die naast zijn succesvolle onderneming genoeg tijd heeft voor zijn partner, familie en gezondheid. In 6 maanden gaan we samen 1 op 1 aan de slag met voeding en beweging.  We zorgen ervoor dat jij bent wie je moet zijn om impact te creëren op je persoonlijke leven. We helpen je om dit programma te finishen met uitzonderlijk veel succes, en belangrijker nog, rust!

We komen in onze coaching tot de kern van de dingen die ondernemers jarenlang houden waar ze zijn! Van daaruit creëren we een krachtige Inner Strength waardoor het mogelijk wordt om de perfecte balans te krijgen in Body, Business, Balance en Being!

We zijn er niet voor iedereen. We werken enkel met toegewijde ondernemers die bereid zijn te doen wat nodig is. Als succesvol ondernemer weet jij, net als ik, dat je bereid moet zijn te investeren om daadwerkelijk te kunnen groeien.

Zoals je ziet helpen we je in dit programma niet enkel met fysieke winst op je gezondheid, maar ook met het maken van een impact in jouw omgeving, je relaties met vrienden en dierbaren.

Als jij jezelf herkent en je bent bereid te veranderen twijfel dan niet en vraag een gesprek aan met ons.

Praktische informatie

  • - 6 MAANDEN
  • - 2 PT TRAININGEN PER WEEK
  • - 1 ONLINE COACHING per week
  • - 1-op-1 personal training
  • - Transformerend

Vraag een gesprek aan

“Ik maak nu groeikeuzes, verleg grenzen en behaal doelen!”

Mireille Castelijns