User-agent: bingbot Allow: / GTM-MS8JNW6

Bedrijfscoach

Wij helpen toegewijde ondernemers, CEO's én bedrijfseigenaren om complexe uitdagingen op te lossen in hele korte timeframes

Mijn hele leven staat al in het teken van het helpen van mensen. In de breedste zin van het woord. Een tiental jaar geleden heb ik gezien dat om de meeste impact te kunnen maken op deze wereld, ik met gedreven ondernemers moet werken.

Waarom Business of Bedrijfscoaching?

“Waarom?” zul je zeggen. Nou simpelweg omdat ik weet dat achter iedere ondernemer een team van medewerkers staat. Daarnaast kunnen die ondernemers ook impact maken op hun familie, cliënten én leveranciers.

Hoe werkt een Bedrijfscoach?

Ik hoor je al denken: “maar HOE doe je dat dan” ? Ik zal je eerst zeggen wat ik niet doe. Datgene waar de meeste ondernemers onbewust steeds naar op zoek zijn, is informatie. Als ze nou dat ene antwoord hebben op die ene vraag, dan pas zijn ze in staat om een bepaalde challenge op te lossen of een bepaalde actie te starten. Echter, dat ene antwoord doet vaak niets. Want in de kern weten ze zelf al wat het is dat ze moeten doen. Hetgeen dat meestal het geval is dat ze NIET doen, waarvan ze al lang weten dat ze het zouden MOETEN DOEN! Dus in mijn werkgebied laat ik ondernemers zien wat ze niet zien! Vervolgens creëren we WIE de ondernemer moet zijn, zodat hij kan doen wat hij moet doen. Het gevolg daarvan is minder stress, meer rust en een véél betekenisvoller leven.

Waar werk je aan in Business of Bedrijfscoaching?

Wat er vaak echt ontbreekt is ‘LEIDERSCHAP’. Ik heb een absoluut commitment gemaakt om het persoonlijke en zakelijke leven van ondernemers naar een hoger level te tillen. Krachtige leiders zijn in staat om een standpunt in te nemen voor een bepaalde uitkomst. Ze zijn in staat om zichzelf te confronteren met dat wat er voor hen ligt. Ze zijn altijd bereid te doen wat nodig is.

Door middel van krachtige distincties stel ik ondernemers in staat om bijzonder complexe uitdagingen simpel op te lossen in héle korte timeframes.

Ik werk vanuit Antwerpen enkel met toegewijde ondernemers 'all over the world' die bewust kiezen om een groter spel te spelen en alles naar het volgende level te tillen. Want vanuit krachtig leiderschap is niets onmogelijk!.  

Maurice van Kerkoerle

High-End Result Catalyst

Antwerpen

ONTVANG WEKELIJKS WAARDEVOLLE LEADERSHIP TOOLS.

Wekelijks voorzien wij ons netwerk van waardevolle Leadership tools die je direct in jouw organisatie kunt implementeren met meetbaar resultaat als direct gevolg!

Inner Strength in Antwerpen is het adres voor gedreven ondernemers in België en Nederland die vragen hebben over onderstaande onderwerpen:

Businesscoaching - Bedrijfscoach - Bedrijfsstrateeg - Businessopportunities - Leadership coaching - Leiderschapstrajecten - Executive coaching - Businesscoach - Leiderschapstraining - Business mediation - Groeicoaching - Result Catalyst - Leiderschapsskills - Bedrijfsovername - Bedrijfscoaching - Peopleskills

INNER STRENGTH HEEFT SUCCESVOLLE SAMENWERKINGEN MET O.A. :

Ontdek hoe bankiers effectiever werken met hun personeel
Ontdek Hoe Ook Projectontwikkelaars En Investeerders Sneller Return On Invest Behalen Vanuit Een Krachtigere Inner Strength
Ontdek Hoe CEO's Sneller In Staat Zijn Om Krachtige Voorwaartse Acties Te Implementeren In Hun Organisatie