90 Day Challenge

90 Day Challenge “Geen goede voornemens maar resultaat”

Kick Off Zaterdag 17 februari 2018, 11 – 14 uur

Locatie : Etten-Leur én Hoogstraten

Nog plaatsen beschikbaar!

Deze challenge is gebaseerd op 1 ding: RESULTAAT.

Het is alweer een tijdje achter de rug, 1 januari, een magische datum. De dag dat veel mensen beginnen aan hun ‘goede voornemens‘. Echter het is triest om te weten maar uit onderzoek blijkt dat 86% van de mensen die hiermee starten, na 21 dagen al opgegeven hebben! Doodzonde natuurlijk én wij weten, dit heeft een reden. En de reden is dat mensen zich niet bewust zijn va van hun ‘reptielenbrein‘. Die zorgt er namelijk voor dat we steeds stoppen voordat we daadwerkelijk ons doel bereikt hebben.

Oké, ja maar wat dan?

In 90 dagen creëren we met training, voeding en coaching op mindset impact op je gezondheid. Je resultaat is duurzaam omdat het gebaseerd wordt op een krachtig fundament. En de basis hiervoor is een krachtige Inner Strength.

We helpen mensen voor eens en voor altijd af van de belemmerende overtuigingen die ze weerhouden hun doelen te bereiken of er voor zorgen dat ze steeds terugvallen in oude patroon.

Wij hebben allemaal een “stemmetje” in ons hoofd. Die stem is er niet voor niets, maar werkt niet in alle situaties in je voordeel. De primaire functie van het reptielenbrein is om jouw lichaam fysiek te beschermen. Zolang je doet wat je nu doet ben je veilig. Pas als er gevaar dreigt zal de stem je dringend vertellen dat je ander gedrag moet vertonen.

Zolang er geen levensgevaar dreigt zorgt je stem er steeds voor dat je terugkeert in oude gewoontes. In deze 90 dagen durende challenge leer  je hoe dealen met jouw stem en creëer je een innerlijke kracht die jou gewoon laat doen wat je moet doen.

We leren je de dingen die jij al weet, toe te passen in je persoonlijke en zakelijke leven. Want jij weet dat het eten van snoep, transvetten, chips, MC Donald’s, alcohol etc. niet zorgt voor een fit en gezond lichaam. Toch doe je het!

Een krachtige Inner Strength zorgt er voor dat je de dingen die je weet ook echt gaat leven.

Let op: DE CHALLENGE IS NIET VOOR IEDEREEN.

Enkel mensen die bereid zijn te doen wat nodig is, die de volle 100% geven en brutaal eerlijk naar zichzelf durven kijken zijn geschikt. De informatie die we je aanreiken zul je ook daadwerkelijk toe moeten passen.

Dus als jij bereid bent om je mindset aan te sterken en je lichaam te transformeren naar het fitte, gezonde en krachtige lichaam uit je dromen. Twijfel dan niet en maak direct een afspraak voor een gesprek. Ontdek wat jij in 90 dagen kunt bereiken.

Vanuit een krachtige Inner Strength is het mogelijk om resultaten te realiseren die je nog nooit eerder bereikt hebt.

 Klik hier voor alle info

Praktische informatie

  • - Kick-Off: 17 februari 2018
  • - 90 dagen
  • - 2 trainingen per week
  • - 1 Coaching meeting per week
  • - Exclusieve groep van max. 10 personen

Vraag een gesprek aan

“Dankzij de coaching kan ik “het stemmetje” negeren en creëer ik nog meer
impact in mijn leven.”

Ludwig Segers

“Wat ik WEET ben ik daadwerkelijk gaan LEVEN”

Jan Vermeulen